BİTLİS / AHLAT - Alpaslan Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitlii etkinliklerle kutlandı.

Nis

Alpaslan Ortaokulu, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu proje ortağı olmuştur.

2023-1TR01-KA121-SCH-000163412 numaralı Erasmus+ projesi ortağı olarak projeyi yürütmeye hak kazanmıştır.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Rafet AKGÜN, Şube Müdürümüz Muammer AKYOL ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

LGS'ye girecek öğrencilerimizle görüşerek onlara kaynak kitap yardımında bulundu.

Nis

Her yıl 12 Aralık günü/haftasında kutlanan “Yerli Malı Haftası” renkli görüntülere sahne oluyor. Bu yıl yapılan etkinliklerde öğrenciler ve aileleri yöresel ürünlerini sergileyerek yerli malı coşkusunu bir kez daha yaşattı.